Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Soal Beach Resort Vastgoed
Vastgoed kopen

Vastgoed kopen in Nederland

Plan een afspraak
Geniet u binnenkort van dit prachtige uitzicht?

Zakelijk investeren in vastgoed

Bent u een ondernemer met een besloten vennootschap (bv) en zoekt u naar een manier om uw vermogen te laten groeien? Hoewel beleggen in aandelen een mogelijkheid is, vereist dit veel tijd, kennis en risico. Daarnaast kan het laten staan van uw geld op een spaardeposito leiden tot devaluatie van uw vermogen. Daarom is vastgoed kopen en verhuren een interessante mogelijkheid om een aantrekkelijk rendement te behalen. Door te investeren in vastgoed en het te verhuren, kunt u niet alleen profiteren van aantrekkelijke rendementen, maar wellicht in de loop der jaren ook profiteren van de waardestijging van het pand

 • Investeren vanuit de vennootschap
 • Verschillende fiscale voordelen
 • Profiteer van een interessant rendement

Onze laatste vastgoedobjecten:

Investeren in recreatief vastgoed

Wellicht heeft u tot op heden gedacht aan zakelijk vastgoed of commercieel onroerend goed, maar heeft u al overwogen te investeren in een vakantiewoning? Deze vorm van beleggen brengt een laag risico met zich mee en bij Soal Vastgoed wordt u volledig ontzorgd op het gebied van verhuur en beheer. Na de aanschaf van een strandappartement is deze direct beschikbaar voor verhuur en werkt onze betrouwbare verhuurorganisatie naar een zo optimaal mogelijke bezettingsgraad. Daarnaast kunt u zelf, tot maar liefst 3 maanden per jaar, online aangeven dat u de vakantiewoning zelf wilt gebruiken. 

Investeren in een recreatiewoning op een nieuwbouw resort

Soal Beach Resort is een nieuwbouwproject, in het Friese Workum, dat de komende jaren zal veranderen in een vakantieresort dat op alle gebieden het gemiddelde ver overstijgt: qua locatie, architectuur, veelzijdigheid en sfeer. Het voordeel hiervan voor u? Een investering in een vakantiewoning op Soal Beach Resort is mede daardoor een waardevaste investering en zal aannemelijk in waarde stijgen. Daarnaast kunnen u en uw gasten altijd gebruik maken van de faciliteiten. Wilt u meer weten over het park en de ontwikkelingen in de nabije toekomst of over vastgoed kopen bij Soal Beach Resorts?

Soal Beach Resort:

 • 20 jaar ervaring
 • Een hecht familiebedrijf
 • Vertrouwde verhuurorganisatie
 • Persoonlijke begeleiding
 • Zorgeloos investeren
 • Nieuwbouwproject aan het IJsselmeer

Een plek om ook zelf te recreëren

Als u besluit zakelijk te investeren in vastgoed en overgaat tot aankoop van een strandappartement in Friesland kunt er ook voor kiezen om zelf de woning te gebruiken. Bij Soal Vastgoed kan dit zelfs tot 3 maanden per jaar! Genoeg tijd om de leuke terrasjes, winkels of kunst en cultuur in Workum te ontdekken. Of trek er met elkaar lekker op uit om het vogelrijke natuurgebied Warkumerwaard te verkennen. Zelf een keer het resort, de strandappartementen of de omgeving komen ontdekken? Maak dan vrijblijvend een afspraak. 

Maak alvast kennis met het resort en de locatie:

Resort

✓ Jachthaven
✓ Strandpaviljoen
✓ IJsselmeerstrand

De regio

✓ Workum
✓ Het IJsselmeer
✓ Natuurgebied Warkumerwaard

Ontvang direct onze brochure

Hier wordt de brochure heen gestuurd.
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Wat u kunt verwachten

 • Ontdek de rendementsprognoses
 • Bekijk de diverse opties
 • Exclusieve modellen van de woningen
 • Maak kennis met onze organisatie
 • Onze missie en visie