Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Soal Beach Resort Vastgoed
Open dagen Soal Beach Resort

Open dagen

  • Advies op maat
  • Vrijblijvende informatie
  • Uniek resort aan het IJsselmeer

Open dagen Soal Beach Resort

Bezoek op zaterdag 21 oktober 2023 onze Open Dag van 11.00 uur tot 15.00 uur en laat je inspireren door onze projecten. Onze adviseurs voorzien je graag van informatie en een persoonlijk advies over de verschillende investeringsmogelijkheden. 

Ontdek Soal Beach Resort

Tijdens de open dagen laten wij u graag kennis maken met Soal Beach Resort en informeren wij u vrijblijvend over de investeringsmogelijkheden. 

Wanneer?

‚ě§ Zaterdag 21 oktober¬†| 11:00 tot 15:00 uur

Waar?

Soal Beach Resort
Suderséleane 29
8711 GX Workum
Nederland

Kunt u niet?

Plan dan vrijblijvend een online adviesgesprek in.

Aanmelden voor de open dag

Uw gegevens

Beleef en ontdek Soal Beach Resort

Wat eerst AquaResort it Soal was, verandert de komende jaren in een vakantieresort dat alle verwachtingen zal overtreffen. Er worden namelijk luxe appartementen gebouwd welke van alle comfort voorzien zijn. Op het resort zullen verschillende faciliteiten gerealiseerd worden, denk aan een boulevard met winkeltjes, supermarkten en diverse horeca. Verder is er een jachthaven aanwezig en een strand aan het IJsselmeer. De appartementen zullen luxe ingericht en erg duurzaam zijn, ook worden deze appartementen verhuurd door een professionele verhuurorganisatie. Kortom, een uitgelezen mogelijkheid om te investeren en beleggen in een vakantiewoning bij Soal Beach Resort!