Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Soal Beach Resort Vastgoed
Open dagen vakantiepark

Open dagen

Plan een afspraak
Geniet u binnenkort van dit prachtige uitzicht?
  • Advies op maat
  • Vrijblijvende informatie
  • Uniek resort aan het IJsselmeer

Open dagen Soal Beach Resort

Bezoek onze Open Dagen en laat u inspireren door onze projecten. Onze adviseurs voorzien u graag van informatie en een persoonlijk advies over de verschillende investeringsmogelijkheden. 

Ontdek Soal Beach Resort

Tijdens de open dagen laten wij u graag kennis maken met Soal Beach Resort en informeren wij u vrijblijvend over de investeringsmogelijkheden. 

Wanneer?

Op dit moment hebben wij geen open dag gepland. Uiteraard plannen wij graag een afspraak met u om de appartementen te bezichtigen. U kunt hiervoor uw gegevens achterlaten in het formulier of door direct contact met ons op te nemen.

Waar?

Soal Beach Resort
Suderséleane 29
8711 GX Workum
Nederland

Plan een bezichtiging —

:
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Beleef en ontdek Soal Beach Resort

Wat eerst AquaResort it Soal was, verandert de komende jaren in een vakantieresort dat alle verwachtingen zal overtreffen. Er worden namelijk luxe appartementen gebouwd welke van alle comfort voorzien zijn. Op het resort zullen verschillende faciliteiten gerealiseerd worden, denk aan een boulevard met winkeltjes, supermarkten en diverse horeca. Verder is er een jachthaven aanwezig en een strand aan het IJsselmeer. De appartementen zullen luxe ingericht en erg duurzaam zijn, ook worden deze appartementen verhuurd door een professionele verhuurorganisatie. Kortom, een uitgelezen mogelijkheid om te investeren en beleggen in een vakantiewoning bij Soal Beach Resort!