Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Soal Beach Resort Vastgoed
Verhuurorganisatie

Verhuurorganisatie

Plan een afspraak
Geniet u binnenkort van dit prachtige uitzicht?

Verhuur en beheer in professionele handen

Wanneer u een vakantieappartement koopt bij Soal Beach Resort dan heeft u de keuze om deze 12 weken per jaar zelf te gebruiken, dat is maar liefst 3 maanden! Ook kunt u ervoor kiezen om de woning volledig te verhuren. De verhuur en exploitatie wordt gedaan door Soal Beach Resort. Wij houden ons bezig met het full service ontzorgen op het hoogste niveau van zowel eigenaren als vakantiegangers. Met jarenlange expertise in de recreatiesector heeft ons familiebedrijf zich dan ook ontwikkeld tot echte specialist, waarbij één van onze belangrijkste uitgangspunten persoonlijk contact is. Mede dankzij Soal Beach Resort is uw appartement een waardevolle investering met een stabiel rendement. 

De kernwaardes van Soal Beach Resort:

Vrijheid

U heeft alle ruimte om te ontspannen en een zee aan mogelijkheden om optimaal te genieten van uw verblijf op Soal Beach Resort. En dat met een eindeloos uitzicht over het IJsselmeer.

Comfort

Voor levensgenieters is Soal Beach Resort een droomoord. Naast de luxe en complete accommodaties pal aan het IJsselmeer, kunt u genieten van voorzieningen van hoog niveau.

 

Dynamiek 

Verblijft u op Soal Beach Resort, dan verblijft u in de meest gevarieerde regio van Friesland. Het IJsselmeer bezeilen, fietsen door uitgestrekte landschappen; het kan vanaf Soal Beach Resort.

Wat maakt onze verhuurorganisatie zo sterk

Met een vast team van specialisten en de nieuwste (online) tools wordt de verhuur geoptimaliseerd en worden boekingen en betalingen professioneel geregeld. Soal Beach Resort¬†werkt met het gebruiksvriendelijke reserveringssysteem van Booking Experts, dat verhuur en beheer in eŐĀeŐĀn systeem samenvoegt. Eigenaren kunnen zelf inloggen en de verhuur van hun accommodatie inzien. Periodieke afrekeningen vinden geautomatiseerd plaats en de communicatie verloopt gecentraliseerd vanuit het berichtensysteem. Daarnaast is onze website is altijd up-to-date. Het reserveringssysteem kent een directe koppeling met de site zodat aanpassingen in prijzen of accommodaties direct zichtbaar zijn. Hierdoor is ook dynamic-pricing mogelijk om zo in te spelen op de actuele bezettingsgraad.

  Verhuur, beheer en betalingen in één overzichtelijk systeem
  Directe koppeling met de site, zodat prijzen en accommodaties direct zichtbaar zijn
  Aangesloten touroperators zoals Holidu, Secureholiday & Vipio zorgen voor hoge verhuurbezetting

Heeft u interesse of wilt u meer informatie over onze professionele verhuurorganisatie? Neem dan contact met ons op of vraag de brochure aan.

Ons aanbod vakantieappartementen: 

Ontvang direct onze brochure

Hier wordt de brochure heen gestuurd.
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Wat u kunt verwachten

 • Ontdek de rendementsprognoses
 • Bekijk de diverse opties
 • Exclusieve modellen van de woningen
 • Maak kennis met onze organisatie
 • Onze missie en visie