Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Soal Beach Resort Vastgoed
Huis kopen en verhuren

Eigen huis kopen en verhuren

Plan een afspraak
Geniet u binnenkort van dit prachtige uitzicht?
 • Genieten aan het IJsselmeer
 • Duurzame vakantiehuizen
 • Voor eigen gebruik en verhuur

Huis kopen en verhuren in Friesland

Wist u dat investeren in recreatief vastgoed een interessante manier van beleggen is? Bij Soal Beach Resort in Friesland kunt u een huis kopen en kiezen om dit te verhuren. U kunt zelf 12 weken per jaar genieten van uw eigen huis en de rest van het jaar wordt uw huis verhuurd door onze professionele verhuurorganisatie. Zo ontvangt u een aantrekkelijk rendement en geniet u zorgeloos van uw investering. Kiest u ervoor om een huis te kopen en te verhuren in Friesland bij Soal Beach Resort, dan ervaart u pure luxe en comfort en beleeft u al het moois van de regio.

Ons aanbod vakantiehuizen¬†‚§Ķ

Eigen huis met alle voorzieningen op een toplocatie

Een tweede huis kopen en verhuren is naast een persoonlijke luxe ook een slimme investering. Bij Soal Beach Resort ontvangt u namelijk een geprognosticeerd netto rendement van ca. 5%. Dit maakt het een waardevaste investering op een toplocatie. Ons resort ligt aan het strand van het IJsselmeer. U begeeft zich in een mum van tijd met uw voeten in het zand waar u heerlijk kunt relaxen en diverse watersporten kunt beoefenen. Trek u daarna terug in eigen vakantiehuis welke is voorzien van een ligbad, inloopdouche en sauna, ruime woonkamer met schuifpui naar het terras, een open keuken en comfortabele slaapkamers. Alle gemakken van thuis, maar dan luxer en op een dynamische plek waar altijd wel iets te beleven is. Daarnaast is er ook nog een lift aanwezig, wat het appartementencomplex rolstoeltoegankelijk maakt. 

Soal Beach Resort in het kort

 • Geprognosticeerd netto rendement van ca. 5%
 • Max. 12 weken per jaar eigen gebruik
 • Duurzame en luxe vakantiehuizen
 • Ook met priv√© wellness faciliteiten
 • Schitterend gelegen aan het water
 • Verhuur door een professionele organisatie

Koop en verhuur uw huis bij Soal Beach Resort

Naast een uitstekende bouwkwaliteit van de woningen en een schitterende ligging aan het IJsselmeer, zullen ook de faciliteiten op het resort vermaak bieden aan u en uw gasten. Vanaf onze eigen jachthaven kunt u het water bevaren. Ook kunt u een potje tennissen, basketballen of voetballen op het sportveld, relaxen op het IJsselmeerstrand en genieten van heerlijke drankjes en gerechten in ons havenrestaurant of strandpaviljoen met een prachtig uitzicht over het water. Heeft u interesse of wilt u graag meer weten over het kopen en verhuren van een vakantiehuis bij Soal Beach Resort? Vraag de brochure aan of plan een bezichtiging.

Locatie van Soal Beach Resort¬†‚§Ķ

Wat ge√Įnteresseerden ons vroegen

Wat zijn de voordelen van investeren bij Soal Beach Resort?

Ten eerste hebben wij een halve eeuw ervaring in de recreatiesector en maken wij gebruik van de nieuwste online tools waardoor de verhuur van uw vakantiehuis wordt geoptimaliseerd. Ook ontvangt u een gegarandeerd rendement van circa 5%, waardoor de aankoop van een vakantiehuis een waardevaste investering is. De toplocatie aan het water, de luxe afwerking van de huizen en de faciliteiten maken dit helemaal compleet. 

Wat maken de huizen duurzaam?

De huizen zijn gemaakt van duurzame, onderhoudsvrije en gebruiksvriendelijke materialen. Ook zijn de woningen voorzien van een goede isolatie. Dit alles maken de woningen van Soal Beach Resort duurzaam.

Ontvang direct onze brochure

Hier wordt de brochure heen gestuurd.
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Wat u kunt verwachten

 • Ontdek de rendementsprognoses
 • Bekijk de diverse opties
 • Exclusieve modellen van de woningen
 • Maak kennis met onze organisatie
 • Onze missie en visie