Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Soal Beach Resort Vastgoed
Rendement appartement

Rendement appartement

Bezichtiging plannen
Geniet u binnenkort van dit prachtige uitzicht?
  • Waardevaste investering
  • Professionele verhuurorganisatie
  • Luxe appartementen

Rendement op een luxe appartement

Een heerlijke plek om te ontspannen aan het water? Of jarenlang financieel plezier hebben van de verhuur van uw recreatie appartement? Waarom niet allebei? Het bezit van een recreatie appartement is niet alleen een persoonlijke luxe, maar ook een slimme zet voor de toekomst. Wist u dat het geprognosticeerde nettorendement circa 5% is? Een tweede huis kunt u namelijk ook kopen als een belegging en zowel het beheren als verhuren kunt u uitbesteden aan een professionele partij. Soal Beach Resort bouwt prachtige strandappartementen op een bijzondere, groene locatie met direct uitzicht op het IJsselmeer. En hier kunt u in investeren!

De woningen zijn opgeleverd en in de verhuur. Nu investeren is op korte termijn renderen!

Beleggen in recreatief vastgoed

Door de huidige marktomstandigheden is het nú een goed moment om te investeren in een eigen recreatie appartement. Het binnenlands toerisme heeft een enorme boost gekregen; vakantie in eigen land is nog steeds enorm populair. Een belangrijke reden om te investeren in een recreatie appartement is het rendement dat het op kan leveren. Door het appartement te verhuren, genereert u extra inkomsten. Zo bouwt u steeds meer vermogen op. Daarnaast is het een tastbare investering waar u als eigenaar ook zelf gebruik van kunt maken. Een ideale combinatie! Een recreatie appartement is een waardevaste investering gebleken. Het grote voordeel is dat u het recreatie appartement na verloop van tijd ook weer door kunt verkopen!

Triple A locatie

Soal Beach Resort is schitterend gelegen aan het IJsselmeer en op korte afstand van toeristische trekpleisters.

Uitstekende bouwkwaliteit

Het uitgangspunt is; appartementen in het luxere segment met een hoog afwerkingsniveau dat past in de natuurijke omgeving.

Duurzame materialen

Tijdens de bouw van Soal Beach Resort wordt er gebruik gemaakt van duurzame, onderhoudsvrije en gebruiksvriendelijke materialen. 

Soal Beach Resort: prachtig resort aan het IJsselmeer

Het resort heeft een prachtige ligging aan het IJsselmeer; tussen het strand en de uit te breiden jachthaven. Vooral heerlijk in de zomer! Ideaal voor watersporters en natuurliefhebbers! Naast appartementen aan het strand en aan de haven komen er onder andere een hotel met wellness, een boulevard met winkeltjes, horeca met terrasjes en een supermarkt. Een zwembad en een binnenspeeltuin zorgen ervoor dat de kinderen zich bij elk weertype kunnen vermaken. Soal Beach Resort is de perfecte uitvalsbasis om lekker te relaxen óf de omgeving te verkennen. 

Waarom Soal Beach Resort?

  • Luxe en duurzame appartementen
  • Geprognosticeerde nettorendement van ca. 5%
  • 12 weken per jaar eigen gebruik
  • Verhuur door een professionele organisatie
  • Toplocatie aan het IJsselmeer
  • Eeuw ervaring in de recreatiesector

Ons aanbod: