Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Soal Beach Resort Vastgoed
Over ons

Over ons

Plan een afspraak
Geniet u binnenkort van dit prachtige uitzicht?

Ontmoet Gert Jan

Welkom bij Soal Beach Resort, het unieke resort aan het IJsselmeer in Workum. Voor mij een droom die uitkomt, voor u een prachtige investeringskans en voor uw gasten een heerlijke uitvalsbasis voor een fantastische vakantie.

Wat is Soal Beach Resort?

Soal Beach Resort is een doorontwikkeling van AquaResort it Soal. Dit recreatiebedrijf zijn we in 1994 begonnen en is inmiddels uitgegroeid tot een hecht familiebedrijf. Al in 1997 vatten we het plan op om AquaResort it Soal – jachthaven en camping – naar een hoger niveau te tillen. We begonnen met het doorontwikkelen van het campinggebied waar stacaravans werden vervangen door luxere chalets. Maar volgens ons had deze locatie nog veel meer potentie. Want is er een mooiere plek denkbaar voor een luxe resort dan pal aan het strand van Workum? Deze locatie tussen stad en IJsselmeer heeft iets magisch. Het is omringd door natuur en heeft een geweldig weids uitzicht. Ik zag een resort voor me waar gasten alles wat deze plek te bieden heeft optimaal kunnen beleven. Alynia Design & Development wist mijn droombeelden te vertalen in een prachtig ontwerp, met architectuur die de fraaie omgeving helemaal recht doet.

 

    Luxe appartementen
    Aan het IJsselmeer
    Omringd door natuur

Verantwoord project

De unieke natuurbeleving van Soal Beach Resort is ironisch genoeg ook de reden waarom het bijna een kwart eeuw heeft geduurd voordat dit plan van de grond kwam. De natuur is ‘heilig’ en dat is als je wilt bouwen soms lastig. Maar als het lukt om te bouwen op een manier die de natuur geen geweld aandoet maar juist omarmt, ontstaat er iets heel moois. Voor mij is Soal Beach Resort daarvan het bewijs. In 2022 is de bouw van start gegaan en in 2023 zijn de 28 strandappartementen opgeleverd. Voor gasten die in alle luxe kunnen genieten van deze toplocatie direct aan het IJsselmeer. Het hele jaar rond. In volgende fases krijgt ook de rest van het resort vorm, tot het plaatje compleet én perfect is.

- Gert Jan Mondeel, directeur/eigenaar Soal Beach Resort