Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Soal Beach Resort Vastgoed
Type A
Type A
Type A
Type A
Type A
Type A
Type A
Type A
Type A
Type A
Type A
Type A
Type A
Type A
Type A
Type A
Type A
Type A
Type A
Type A
Type A
Type A
Type A
Type A
Type A
Type A
Type A
Type A
Type A
Type A
Type A
Type A
Type A
Type A
Type A
Type A
Type A
Type A
Type A

Type A

 

Omschrijving

  • Een nieuw project op een prachtige locatie aan het IJsselmeer
  • Luxe 6-persoons appartementen, in drie losstaande paviljoens
  • Interessant netto rendement incl. onderhoud

Maak kennis met de Type A hoekappartementen! Deze luxe appartementen worden gerealiseerd op de begane grond en eerste verdieping. Ze zijn als één 6-persoonsaccommodatie te verhuren, maar ook gesplitst als 4-persoonsappartement en 2-persoons hotelkamer met volledig eigen voorzieningen. Het appartement heeft daarom een hoofdtoegang naar de entreehal en vanuit de entreehal twee toegangsdeuren naar het appartementsgedeelte en hotelkamer. Dit biedt flexibiliteit in de verhuur en bevordert de bezettingsgraad. Type A en A-sp zijn hetzelfde, maar gespiegeld en komen in alle drie de gebouwen voor.

Binnen in jouw appartement of buiten op je eigen terras; elke dag kun je heerlijk genieten van een uitzicht dat nooit verveelt!

Indeling appartement
Het appartementsgedeelte heeft twee ruime slaapkamers, elk geschikt voor twee personen. Vanuit de hal is de luxe badkamer met ligbad, inloopdouche en sauna te bereiken. Het toilet is separaat. Wanneer je de ruime woonkamer betreedt, valt het uitzicht naar het IJsselmeer direct op. De woonkamer heeft een ruime open keuken welke is voorzien van alle gemakken.

Indeling hotelkamer
De hotelkamer is voorzien van een aparte badkamer met een inloopdouche en een toilet. De compacte en complete open keuken is voorzien van alle gemakken, hier kun je ook gezellig aan tafel zitten. Vanuit het slaapgedeelte heb je toegang tot je eigen balkon of terras.

Al met al is er genoeg keuze om de perfecte plek te vinden en je bezoekers even weg te laten zijn uit de alledaagse drukte, te ontspannen én te laten genieten.

Soal Beach Resort
Op een van de mooiste locaties aan het IJsselmeer wordt de komende jaren in fases Soal Beach Resort gerealiseerd. De appartementen aan het strand zijn de eerste bouwfase die start in 2022. Hierna wordt verder gewerkt aan uitbreiding van o.a. de haven en de havenappartementen.

Verhuur en eigen gebruik
Voor een eigenaar op Soal Beach Resort is het mogelijk om 12 weken eigen gebruik op jaarbasis in te boeken, waarvan 2 weken in vakantieperioden. De verhuur is in handen van Monda vakantieparken, een organisatie die staat voor full service ontzorgen op het hoogste niveau van zowel eigenaren als vakantiegangers. Met een halve eeuw ervaring in de recreatiesector heeft Monda zich ontwikkeld tot een echte specialist. Voor deze verhuurorganisatie is persoonlijk contact één van de belangrijkste uitgangspunten. Mede dankzij Monda vakantieparken is jouw appartement een waardevolle investering met een stabiel rendement. Het geprognosticeerde nettorendement is 4,7%.

 

Kenmerken

StatusNieuw
Geprognosticeerd rendementGeprognosticeerd nettorendement is 4,7%.
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal badkamers
2 badkamers
Voor aantal personen6
Bouwjaar2023
Woonoppervlakte100m2
Huisnummer op parkA
Aantal personen
6 personen
Aantal parkeerplaatsen
Centrale parkeerplaats
Verdieping
Begane grond
Eerste verdieping
 

Vraagprijs

AppartementVanafā‚¬ 424.500,-Excl. BTW & K.K.
 

Plattegrond

GeĆÆnteresseerd in deze woning?


Plan vrijblijvend een bezichtiging of neem contact op met onze verkoopadviseurs!