Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Soal Beach Resort Vastgoed
Vakantiehuis Friesland kopen

Vakantieappartement aan het IJsselmeer kopen

Bezichtiging plannen
Geniet u binnenkort van dit prachtige uitzicht?
 • Luxe en duurzame strandappartementen
 • Volop genieten aan het water
 • Aan het IJsselmeer

Vakantiehuis in Friesland kopen aan het water

Bent u op zoek naar een vakantiehuis in Friesland aan het water voor eigen gebruik of verhuur? Heeft u al eens een vakantieappartement overwogen? Bij Soal Beach Resort in Workum bieden we ruime appartementen aan met 100 m² woonoppervlakte gelegen aan het strand van het IJsselmeer. Deze appartementen zijn ideaal om te verhuren of te gebruiken voor recreatief eigen gebruik. U kunt tot wel 90 dagen zelf genieten van uw appartement aan het strand. Dit betekent dat u niet alleen profiteert van een aantrekkelijk nettorendement, maar ook zelf vakantie kunt vieren op een unieke plek aan het IJsselmeer. 

Onze luxe vakantieappartementen

Nog slechts 6 objecten beschikbaar!

Duurzame en luxe strandappartementen te koop in Friesland

Onze appartementen in Workum zijn perfect voor wie een recreatiewoning in Friesland wil kopen. Ze bieden een prachtig uitzicht over het IJsselmeer en liggen in een natuurrijke omgeving. De luxe strandappartementen hebben een hoog afwerkingsniveau en zijn voorzien van een lift, waardoor ze ook geschikt zijn voor mindervaliden. De appartementen bij Soal Beach Resort zijn gemaakt van duurzame, onderhoudsvrije materialen. Een vakantiehuis in Friesland op een toplocatie met uitstekende bouwkwaliteit: wat wilt u nog meer?

 

Omgeving Soal Beach Resort

Vanaf het balkon geniet u van het uitzicht over het water, maar er is nog veel meer te doen. De haven is dichtbij, met zowel vaste als passanten ligplaatsen, ideaal voor varen. In Workum kunt u winkelen, terrasjes bezoeken of kunst en cultuur ontdekken. Naast het IJsselmeer ligt het vogelrijke natuurgebied Warkumerwaard, waar u prachtig kunt wandelen met een gids. Er is genoeg te doen in Zuidwest Friesland. Benieuwd naar de omgeving en de appartementen?

 

Uw vakantieappartement kopen bij Soal Beach Resort

Gaat u een vakantieappartement bij Soal Beach Resort kopen? Dan beschikt u over een ruim en hoog afgewerkt appartement op een unieke locatie, gelegen aan het water. Uw recreatiewoning in Friesland ligt op loopafstand van het strand en de nog uit te breiden jachthaven. Ook met andere faciliteiten zoals een havenrestaurant, strandpaviljoen, fietsverhuur, sportveld en nog veel meer wordt uw verblijf in uw tweede woning zo aangenaam mogelijk gemaakt. Door het kopen van een vakantiehuis in Friesland, beschikt u over een tweede huis dat u rendement en plezier zal opleveren. 

Daarom Soal Beach Resort

 • Luxe en duurzame appartementen
 • Op loopafstand van het strand en de jachthaven
 • Havenrestaurant en strandpaviljoen
 • Fries vakantieappartement aan het water
 • 90 dagen eigen gebruik mogelijk
 • Professionele verhuurorganisatie

Veelgestelde vragen over een vakantiewoning in Friesland kopen

Op welk park is een vakantiehuis in Friesland te koop?

Bij Soal Beach Resort kunt u investeren in een appartement in Workum direct aan het IJsselmeer dat geschikt is voor recreatief eigen gebruik en verhuur. Met een strand en jachthaven op loopafstand is dit een toplocatie voor uw tweede huis!

Waar kan ik een recreatiewoning in Friesland kopen met een aantrekkelijk rendement?

Als u een recreatieappartement in Friesland koopt bij Soal Beach Resort, dan belegt u in solide vastgoed. De soliditeit uit zich in de bouw en afwerking van de appartementen als ook in het rendement. Bij volledige verhuur kennen de appartementen een geprognosticeerd nettorendement van ca. 5%!

Ontvang direct onze brochure

Hier wordt de brochure heen gestuurd.
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Wat u kunt verwachten

 • Ontdek de rendementsprognoses
 • Bekijk de diverse opties
 • Exclusieve modellen van de woningen
 • Maak kennis met onze organisatie
 • Onze missie en visie