Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Soal Beach Resort Vastgoed
Recreatiewoning Friesland te koop

Vakantiehuis Friesland kopen

  • Luxe en duurzame appartementen
  • Op loopafstand van het strand en de jachthaven
  • Unieke en interessante manier van beleggen

Vakantiehuis in Friesland kopen aan het IJsselmeer

Wilt u een vakantiehuis in Friesland kopen? Dan bent u bij Soal Beach Resort op de goede plek! Bij ons heeft u een mogelijkheid om te beleggen op een unieke manier door één van onze luxe en duurzame appartementen te kopen. Deze prachtige appartementen kunt u verhuren, maar ook kunt u hier deels zelf gebruik van maken. Zo profiteert u van een aantrekkelijk netto rendement en kunt u zelf vakantie vieren op een unieke plek aan het IJsselmeer. Er is geen betere plek om een vakantiewoning in Friesland te kopen dan bij Soal Beach Resort!

Bekijk ons aanbod

Onze luxe vakantie appartementen

3 Objecten

Duurzame en luxe appartementen te koop in Friesland

Bij Soal Beach Resort heeft u een perfecte locatie voor het kopen van uw vakantiewoning in Friesland, u heeft een prachtig uitzicht vanwege de ligging aan het IJsselmeer. De luxe appartementen bevinden zich in een natuurrijke omgeving in Workum, de appartementen zijn van uitstekende kwaliteit en hebben een hoog afwerkingsniveau. Bovendien zijn deze appartementen bij Soal Beach Resort gemaakt van duurzame, onderhoudsvrije en gebruiksvriendelijke materialen. Een vakantiehuis in Friesland kopen op een toplocatie, van uitstekende bouwkwaliteit en gemaakt van duurzame materialen: wat wilt u nog meer?

 

Uw vakantiewoning kopen bij Soal Beach Resort

Gaat u een recreatiewoning in Friesland kopen? Dan beschikt u over een luxe appartement op een unieke locatie, gelegen aan het IJsselmeer. Uw vakantiewoning in Friesland ligt op loopafstand van het strand en de nog uit te breiden jachthaven. Ook met verdere faciliteiten zoals een havenrestaurant, strandpaviljoen, fietsverhuur, sportveld en nog veel meer wordt uw verblijf in uw tweede woning zo aangenaam mogelijk gemaakt. Door het kopen van een vakantiewoning in Friesland draagt u bij aan een beter milieu, belegt u op een unieke manier en heeft u een luxe appartement als tweede huis. 

Waarom Soal Beach Resort

  • Luxe en duurzame appartementen
  • Op loopafstand van het strand en de jachthaven
  • Havenrestaurant en strandpaviljoen
  • Gelegen aan het IJsselmeer
  • Professionele verhuurorganisatie
Vraag uw brochure aan
 
Neem contact met ons op
 

Veelgestelde over een vakantiewoning in Friesland kopen

Op welk park is een vakantiehuis in Friesland te koop?

Bij Soal Beach Resort koopt u dé perfecte vakantiewoning in Friesland! Een duurzaam en luxe appartement gelegen aan het prachtige IJsselmeer. Met een strand en jachthaven op loopafstand is dit een toplocatie voor uw tweede huis!

Waar kan ik een recreatiewoning in Friesland kopen met een aantrekkelijk rendement?

Als u een vakantiehuis in Friesland koopt bij Soal Beach Resort, kan u beleggen op een unieke en interessante manier. U kunt na het kopen van uw recreatiewoning in Friesland namelijk zelf deels gebruik maken van de woning, maar u kunt het ook volledig verhuren. En door een geprognosticeerd netto rendement van ca. 5% wordt het nog interessanter.

Vraag uw brochure aan