Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Soal Beach Resort Vastgoed
Vakantiehuis Friesland kopen

Vakantiehuis Friesland kopen

  • Luxe en duurzame appartementen
  • Volop genieten aan het water
  • Unieke en interessante manier van beleggen

Vakantiehuis in Friesland kopen aan het water

Een recreatiewoning in Friesland kopen gelegen aan het water voor eigen gebruik of verhuur? Dan bent u bij Soal Beach Resort op de goede plek! Bij ons heeft u een mogelijkheid om te beleggen op een unieke manier door één van onze luxe en duurzame appartementen te kopen. Deze prachtige appartementen kunt u verhuren, maar ook kunt u hier deels zelf gebruik van maken. Zo profiteert u van een aantrekkelijk netto rendement en kunt u zelf vakantie vieren op een unieke plek aan het IJsselmeer. Er is geen betere plek om een vakantiewoning in Friesland aan het water te kopen dan bij Soal Beach Resort!

Onze luxe vakantie appartementen

Duurzame en luxe appartementen te koop in Friesland

Bij Soal Beach Resort heeft u een perfecte locatie voor het kopen van uw vakantiewoning in Friesland, u heeft een prachtig uitzicht vanwege de ligging aan het strand van het IJsselmeer. De luxe appartementen bevinden zich in een natuurrijke omgeving in Workum, de appartementen zijn van uitstekende kwaliteit, hebben een hoog afwerkingsniveau en beschikken over een lift, waardoor de appartementen ook geschikt zijn voor mindervaliden. Bovendien zijn deze appartementen bij Soal Beach Resort gemaakt van duurzame, onderhoudsvrije en gebruiksvriendelijke materialen. Een vakantiehuis in Friesland kopen op een toplocatie, van uitstekende bouwkwaliteit en gemaakt van duurzame materialen: wat wilt u nog meer?

Omgeving Soal Beach Resort

Wij begrijpen dat het heerlijk is om vanaf het balkon de hele dag over het water te kijken. Echter is er nog veel meer te doen in de buurt van uw nieuwe recreatiewoning. U bent binnen no-time vanuit het appartement in de haven. Omdat er zowel vaste ligplaatsen als passanten ligplaatsen zijn heeft iedereen de mogelijkheid om te gaan varen. In de stad Workum is er van alles te doen zoals winkelen, een bezoek brengen aan de gezellig terrasjes of de kunst en cultuur bekijken. De recreatiewoningen liggen behalve aan het Friese water, ook naast het vogelrijke natuurgebied Warkumerwaard waar u een prachtige wandeling kunt maken onder leiding van een gids. Ook als u van fietsen houdt is de veelzijdige omgeving prettig om doorheen te fietsen. Er is dus genoeg te doen in dit deel van Zuidwest Friesland. 

 

Uw vakantiewoning kopen bij Soal Beach Resort

Gaat u een recreatiewoning in Friesland kopen? Dan beschikt u over een luxe appartement op een unieke locatie, gelegen aan het water. Uw vakantiewoning in Friesland ligt op loopafstand van het strand en de nog uit te breiden jachthaven. Ook met verdere faciliteiten zoals een havenrestaurant, strandpaviljoen, fietsverhuur, sportveld en nog veel meer wordt uw verblijf in uw tweede woning zo aangenaam mogelijk gemaakt. Door het kopen van een vakantiewoning in Friesland draagt u bij aan een beter milieu, belegt u op een unieke manier en heeft u een luxe appartement aan het water als tweede huis. 

Waarom Soal Beach Resort

  • Luxe en duurzame appartementen
  • Op loopafstand van het strand en de jachthaven
  • Havenrestaurant en strandpaviljoen
  • Friese recreatiewoning aan het water
  • Professionele verhuurorganisatie
 
 

Veelgestelde over een vakantiewoning in Friesland kopen

Op welk park is een vakantiehuis in Friesland te koop?

Bij Soal Beach Resort koopt u dé perfecte vakantiewoning in Friesland! Een duurzaam en luxe appartement gelegen aan het water. Met een strand en jachthaven op loopafstand is dit een toplocatie voor uw tweede huis!

Waar kan ik een recreatiewoning in Friesland kopen met een aantrekkelijk rendement?

Als u een vakantiehuis in Friesland koopt bij Soal Beach Resort, kan u beleggen op een unieke en interessante manier. U kunt na het kopen van uw recreatiewoning in Friesland namelijk zelf deels gebruik maken van de woning, maar u kunt het ook volledig verhuren. En door een geprognosticeerd nettorendement van ca. 5% wordt het nog interessanter.