Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Soal Beach Resort Vastgoed
Type C
Type C
Type C
Type C
Type C
Type C
Type C
Type C
Type C
Type C
Type C
Type C
Type C
Type C
Type C
Type C
Type C
Type C
Type C
Type C
Type C
Type C
Type C
Type C
Type C
Type C
Type C
Type C
Type C
Type C
Type C

Type C

 

Omschrijving

  • Een nieuw project op een prachtige locatie aan het IJsselmeer
  • Luxe 6-persoons appartementen met een eerste en tweede verdieping
  • Interessant netto rendement incl. onderhoud

Maak kennis met de type C appartementen. Deze 6-persoons appartementen zijn gelegen op de eerste verdieping, met een verbinding via een vaste trap naar de tweede verdieping. De appartementen hebben drie slaapkamers, elk geschikt voor twee personen. 

Indeling
Op de eerste verdieping bevindt zich één slaapkamer met uitzicht over het water én toegang tot het balkon met een hefschuifpui. De luxe badkamer met ligbad, inloopdouche en sauna, is te bereiken vanuit de hal, het toilet is separaat. Wanneer je de ruime woonkamer betreedt, valt het uitzicht naar het IJsselmeer direct op. De woonkamer heeft een ruime open keuken welke is voorzien van alle gemakken. 

De overige twee slaapkamers zijn op de tweede verdieping gelegen waarvan één met toegang tot het eigen balkon én een opstelplaats voor een ligbad heeft. Op deze verdieping is een tweede separate toilet aanwezig. Het type C en C-sp tussenappartementen zijn hetzelfde, maar gespiegeld en komen in alle drie de gebouwen voor. 

Al met al is er genoeg keuze om de perfecte plek te vinden en je bezoekers even weg te laten zijn uit de alledaagse drukte, te ontspannen én te laten genieten!

Soal Beach Resort
Op een van de mooiste locaties aan het IJsselmeer wordt de komende jaren in fases Soal Beach Resort gerealiseerd. De appartementen aan het strand zijn de eerste bouwfase die start in 2022. Hierna wordt verder gewerkt aan uitbreiding van o.a. de haven en de havenappartementen.

Verhuur en eigen gebruik
Voor een eigenaar op Soal Beach Resort is het mogelijk om 12 weken eigen gebruik op jaarbasis in te boeken, waarvan 2 weken in vakantieperioden. De verhuur is in handen van Monda vakantieparken, een organisatie die staat voor full service ontzorgen op het hoogste niveau van zowel eigenaren als vakantiegangers. Met een halve eeuw ervaring in de recreatiesector heeft Monda zich ontwikkeld tot een echte specialist. Voor deze verhuurorganisatie is persoonlijk contact één van de belangrijkste uitgangspunten. Mede dankzij Monda vakantieparken is jouw appartement een waardevolle investering met een stabiel rendement. Het geprognosticeerde netto rendement is 4,5%.

 

Kenmerken

StatusNieuw
Geprognosticeerd rendementGeprognosticeerd nettorendement is 4,5%.
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Voor aantal personen6
Bouwjaar2023
Woonoppervlakte101m2
Huisnummer op parkC
Aantal personen
6 personen
Aantal parkeerplaatsen
Centrale parkeerplaats
Verdieping
Eerste en tweede verdieping
 

Vraagprijs

AppartementVanafā‚¬ 497.500,-Excl. BTW & K.K.
 

Plattegrond

GeĆÆnteresseerd in deze woning?


Plan vrijblijvend een bezichtiging of neem contact op met onze verkoopadviseurs!