Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Soal Beach Resort Vastgoed
Affiliate programma

Affiliate programma

Open dagen Soal Beach Resort
Geniet u binnenkort van dit prachtige uitzicht?

Soal Beach Resort affiliate programma

Soal Beach Resort is h√©t unieke resort aan het IJsselmeer in Workum, een toeristisch gebied in Friesland. Hier kan ge√Įnvesteerd worden in luxe appartementen met een prachtig uitzicht op het water. Eigenaren kunnen jarenlang financieel plezier hebben van de verhuur van een eigen recreatiewoning op een toplocatie aan het strand. Soal Beach Resort is omringd door natuur en ligt op een dynamische plek waar altijd iets te beleven is.¬†Het affiliate programma van Soal Beach Resort¬†wordt aangeboden via het gerenommeerde netwerk¬†TradeTracker.¬†

De voorwaarden van Soal Beach Resort

  • Commissie tussen de ‚ā¨ 1,43 en ‚ā¨ 57,14 per lead. Dit is afhankelijk van de waarde van de lead & van het type lead.
  • Er vindt geen ontdubbeling plaats
  • De tracking duurt 30 dagen en vindt plaats op basis van cookies en fingerprint
  • Wij werken met een Custom Attributie Model van TradeTracker, hierbij worden alle publishers op een eerlijke wijze beloond
  • Wij maken gebruik van automatisch gegenereerde feeds

Scroll voor een sfeerimpressie¬†‚ě°ÔłŹ

Soal Beach Resort in het kort

Het aanbod bestaat uit appartementen in het luxere segment met een hoog afwerkingsniveau dat past in de natuurrijke omgeving. Deze appartementen bieden plek aan 4 tot maximaal 8 personen en zijn duurzaam ingericht met onderhoudsvrije en gebruiksvriendelijke materialen. Een aantal appartementen beschikt ook over wellness faciliteiten, namelijk een sauna. Verder zijn de woningen voorzien van een badkamer met ligbad en inloopdouche, een ruime woonkamer met schuifpui naar het terras of balkon, een ruime open keuken en slaapkamers met een geweldig uitzicht op het water. 

Aan vermaak is er ook geen gebrek. Men kan heerlijk relaxen op het IJsselmeerstrand, een watersport beoefenen, varen vanaf de eigen jachthaven met vaste ligplaatsen voor een boot, genieten van een hapje en een drankje in het havenrestaurant, het strandpaviljoen of de snackbar, een potje tennissen, basketballen of voetballen op het sportveld, een fiets huren om de omgeving te verkennen en kleine boodschappen doen in de supermarkt. Eindeloos genieten aan het IJsselmeer!

Meer informatie of aanmelden

Wilt u profiteren van het succes van Soal Beach Resort? Meld u dan nu aan als affiliate via TradeTracker. Of wilt u meer informatie over het affiliate programma, heeft u vragen of bent u op zoek naar geschikt beeldmateriaal? Neem dan contact op via support@bookingboosters.nl.