Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Soal Beach Resort Immobilien
Vakantiehuis kopen aan het strand

Vakantiehuis aan het strand kopen

Plan een afspraak
Geniet u binnenkort van dit prachtige uitzicht?
 • Eigen recreatiewoning aan het strand
 • Voor eigen gebruik, verhuur of combinatie van beide
 • Gelegen aan het IJsselmeer

Vakantiehuis kopen aan het strand van het IJsselmeer

Het strand is de ideale plek voor een ontspannen en actieve vakantie. Heerlijk relaxen op uw handdoek, een verfrissende duik nemen in het water, een strandwandeling maken of een watersport beoefenen. Vanuit uw vakantiewoning bij Soal Beach Resort is het allemaal mogelijk! Op ons resort heeft u de unieke kans om een strandhuis te kopen in Nederland. Door de ligging direct aan het IJsselmeer begeeft u zich binnen no time op het strand. Uw woning kunt u deels zelf gebruiken en deels of volledig verhuren. In het laatste geval ontvangt u een aantrekkelijk rendement van ca. 5%!

Onze vakantiewoningen aan het strand ‚§Ķ

Investeren in een strandhuis

Een recreatiewoning kopen aan het strand bij Soal Beach Resort is een goede investering. Doordat u de woning beschikbaar kunt stellen voor (volledige) verhuur ontvangt u hier een aantrekkelijk rendement op. Onze professionele verhuurorganisatie neemt hierbij volledig het werk uit handen, zodat u optimaal kunt genieten van uw investering. Hierbij kan u zelf 12 weken per jaar gebruik maken van de vakantiewoning.

Bij de vakantiewoningen van Soal Beach Resort bent u voorzien van alle gemakken. Met de bouw van de woningen is er veel oog geweest voor duurzaamheid, in de vorm van onderhoudsvrije en gebruiksvriendelijke materialen. U beschikt over een ligbad, inloopdouche en sauna, ruime woonkamer met schuifpui naar het terras, een open keuken met moderne apparatuur en comfortabele slaapkamers. Onze appartementen bieden plek voor 4 tot 8 personen. 

Faciliteiten op Soal Beach Resort

De uitgebreide faciliteiten op het resort bieden optimaal vermaak voor jong en oud. Vanuit uw recreatiewoning kunt u een balletje slaan op het tennisveld, een potje basketballen of voetballen, zonnen, zwemmen of een watersport beoefenen op het IJsselmeerstrand, bootje varen en genieten van de heerlijkste drankjes en gerechten in ons havenrestaurant. Ook beschikken we over een eigen haven waar u uw eigen boot kunt aanleggen. Een dagje eropuit? Huur dan een fiets op ons resort en ontdek de prachtige omgeving. 

Waarom Soal Beach Resort?

 • Geprognosticeerde nettorendement van ca. 5%
 • 12 weken per jaar eigen gebruik
 • Halve eeuw ervaring in de recreatiesector
 • Toplocatie aan het IJsselmeer
 • Faciliteiten voor jong en oud

Wat ge√Įnteresseerden ons vroegen

Wat maken de huizen duurzaam?

De huizen zijn vervaardigd met behulp van hoogwaardige, duurzame materialen die niet alleen weinig onderhoud vereisen, maar ook gemakkelijk in het dagelijks gebruik zijn. Bovendien zijn de woningen uitgerust met uitstekende isolatie, waardoor ze niet alleen energie-effici√ęnt zijn, maar ook een comfortabele leefomgeving bieden. Al deze eigenschappen dragen bij aan het algehele duurzame karakter van de woningen van Soal Beach Resort.

Wat zijn de voordelen van investeren bij Soal Beach Resort?

In de eerste plaats beschikken wij over vijftig jaar aan waardevolle ervaring in de recreatiesector, en benutten we de meest geavanceerde online tools om de verhuur van uw vakantiehuis op een geoptimaliseerde wijze te beheren. Bovendien kunt u rekenen op een gegarandeerd rendement van ongeveer 5%, waardoor de aanschaf van een vakantiehuis een solide en waardevaste investeringsbeslissing vormt. Dit wordt nog versterkt door de uitstekende locatie aan het water, de luxueuze afwerking van de woningen, en de diverse faciliteiten die samen het plaatje compleet maken.

Ontvang direct onze brochure

Hier wordt de brochure heen gestuurd.
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Wat u kunt verwachten

 • Ontdek de rendementsprognoses
 • Bekijk de diverse opties
 • Exclusieve modellen van de woningen
 • Maak kennis met onze organisatie
 • Onze missie en visie