Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Soal Beach Resort Vastgoed
Vakantiehuis kopen aan het strand

Vakantiehuis aan het strand kopen

  • Eigen recreatiewoning aan het strand
  • Voor eigen gebruik, verhuur of combinatie van beide
  • Gelegen aan het IJsselmeer

Vakantiehuis kopen aan het strand van het IJsselmeer

Het strand is de ideale plek voor een ontspannen en actieve vakantie. Heerlijk relaxen op uw handdoek, een verfrissende duik nemen in het water, een strandwandeling maken of een watersport beoefenen. Het is allemaal mogelijk vanuit uw eigen vakantiewoning bij Soal Beach Resort. Op ons resort heeft u de unieke kans om een strandhuis te kopen in Nederland. Soal Beach Resort ligt namelijk direct aan het IJsselmeer. Zo begeeft u zich in no time op het strand. Uw woning kunt u deels zelf gebruiken en deels of volledig verhuren. In het laatste geval ontvangt u een aantrekkelijk rendement.

Ontdek ons aanbod

Onze vakantiewoningen aan het strand ‚§Ķ

Investeren in een strandhuis

Een recreatiewoning kopen aan het strand bij Soal Beach Resort is een goede investering. U kunt deze namelijk beschikbaar stellen voor de verhuur en hier een aantrekkelijk rendement op ontvangen. Onze professionele verhuurorganisatie neemt hierbij volledig het werk uit handen, zodat u optimaal kunt genieten van uw investering. U kunt dan 12 weken per jaar gebruik zelf gebruik maken van de woning.

Wanneer u ervoor kiest een vakantiewoning aan het strand te kopen, bent u voorzien van alle gemakken. Zo is rekening gehouden met duurzaamheid en is gebruik gemaakt van onderhoudsvrije en gebruiksvriendelijke materialen. U beschikt over een ligbad, inloopdouche en sauna, ruime woonkamer met schuifpui naar het terras, een open keuken met moderne apparatuur en comfortabele slaapkamers. Onze appartementen bieden plek voor 4 tot 8 personen. 

Faciliteiten op Soal Beach Resort

De uitgebreide faciliteiten op het resort bieden optimaal vermaak voor jong en oud. Vanuit uw recreatiewoning kunt u een balletje slaan op het tennisveld, een potje basketballen of voetballen, zonnen, zwemmen of een watersport beoefenen op het IJsselmeerstrand, bootje varen en genieten van de heerlijkste drankjes en gerechten in ons havenrestaurant. Ook beschikken we over een eigen haven waar u uw eigen boot kunt aanleggen. Een dagje eropuit? Huur dan een fiets op ons resort en ontdek de prachtige omgeving. 

Waarom Soal Beach Resort?

  • Geprognosticeerde netto rendement van ca. 5%
  • 12 weken per jaar eigen gebruik
  • Halve eeuw ervaring in de recreatiesector
  • Toplocatie aan het IJsselmeer
  • Faciliteiten voor jong en oud