Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Soal Beach Resort Vastgoed
Zomerhuis kopen Nederland

Zomerhuis kopen aan het IJsselmeer

  • Luxe vakantiehuizen
  • Gelegen aan het IJsselmeer
  • Volop watersportmogelijkheden

Zomerhuis kopen in Nederland nabij het strand

Wilt u een fijne uitvalsbasis hebben voor de zomers in Nederland? Bij Soal Beach Resort heeft u de mogelijkheid om een zomerhuisje in Nederland te kopen. Om precies te zijn koopt u dan een zomerhuis in Friesland, gelegen aan het IJsselmeer. Hier kunt u genieten van het heerlijke zomerweer. Het strand ligt vlakbij en vanuit uw zomerhuisje heeft u een prachtig uitzicht over het water. Een unieke kans om te beleggen in recreatief vastgoed. Bij de aankoop van de woning kunt u kiezen om deze deels te gebruiken of deze deels of volledig te verhuren. U ontvangt dan een aantrekkelijk rendement.

Ontdek ons aanbod

Onze luxe huisjes ‚§Ķ

Investeren bij Soal Beach Resort

De zomerhuisjes liggen op een waterrijke locatie in Friesland, namelijk aan het IJsselmeer. Dit maakt het de ideale uitvalsbasis voor watersportliefhebbers. Als u ervoor kiest om een zomerhuis te kopen in Nederland bij Soal Beach Resort, dan kunt u ervoor kiezen om deze te verhuren via onze professionele verhuurorganisatie. Wij nemen al het werk uit handen zodat u zorgeloos kunt genieten van uw investering. U kunt 12 weken per jaar zelf gebruik maken van uw woning. De faciliteiten, zoals het strand, de jachthaven en de strandpaviljoen maken het kopen van een zomerhuisje helemaal compleet.

Waarom Soal Beach Resort?

  • Geprognosticeerde netto rendement van ca. 5%
  • 12 weken per jaar eigen gebruik
  • Verhuur door een professionele organisatie
  • Halve eeuw ervaring in de recreatiesector
  • Toplocatie aan het IJsselmeer
 
Neem contact met ons op
 

Duurzame en luxe zomerhuisjes

De luxe appartementen zijn gesitueerd in de natuurrijke omgeving van Workum, zijn van uitstekende kwaliteit en hebben een hoog afwerkingsniveau. Er is gebruik gemaakt van duurzame, onderhoudvrije en gebruiksvriendelijke materialen bij de bouw van de appartementen. U kunt een zomerhuis kopen in Friesland voor 4 tot 8 personen en bent voorzien van diverse luxe voorzieningen. Zo is uw luxe badkamer voorzien van een ligbad, inloopdouche en sauna, beschikt u over een ruime woonkamer met schuifpui naar het terras en een ruime open keuken. Vanuit uw slaapkamer heeft u een geweldig uitzicht op het water. 

Vraag de brochure aan
 
Bekijk de vakantiewoningen