Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Soal Beach Resort Vastgoed
Hoe werkt het om een vakantiehuis te kopen?

Stappenplan van aankoop

Plan een afspraak
Geniet u binnenkort van dit prachtige uitzicht?
  • Appartementen aan het IJsselmeer
  • In Friesland
  • Investeren in de recreatie

Hoe werkt het om een vakantiehuis te kopen?

We kunnen begrijpen dat wanneer u voor het eerst een recreatiewoning koopt dat u vragen heeft over hoe het werkt. Daarom hebben wij een stappenplan voor u gemaakt die een beeld schets van hoe de aanschaf van een vakantiewoning gaat. 

Stap 1 

Heeft u de verkoopbrochure van Soal Beach Resort al bekeken? Hierin krijgt u een eerste indruk van het park, de omgeving en de accommodaties. Voor meer inzicht in de mogelijkheden van het project is deze projectbrochure samengesteld.

Stap 2

Wij verwelkomen u graag op locatie. U kunt dan zelf ervaren wat het project en de omgeving u te bieden hebben. In een persoonlijk gesprek informeren wij u over alle ins en outs van het project en beantwoorden wij graag uw vragen. 

Hoe werkt het om een vakantiehuis te kopen?

Stap 3

Tijdens een bezoek aan de projectlocatie krijgt u een goed inzicht in de ligging van de beschikbare appartementen. Tijdens een persoonlijk gesprek kunnen wij u meer vertellen over de verhuurmogelijkheden in combinatie met eigen gebruik van de accommodatie. Ook nemen wij graag de verschillende woningtypen met u door, zodat u kunt bepalen welk type appartement het beste aansluit bij uw wensen.

Stap 4

Als u een keuze heeft gemaakt voor één van de beschikbare appartementen, kunnen wij voor een korte periode (5 werkdagen) een reservering plaatsen op uw naam. U ontvangt dan ook onze kopersmap met alle juridische documenten die van toepassing zijn bij de aankoop. De periode van de reservering is bedoeld om u in de gelegenheid te stellen om de belangrijkste zaken op een rijtje te zetten. Onze adviseur is gedurende deze periode voor u beschikbaar voor vragen.

Stap 5

Wanneer alle zaken helder zijn en u besluit om het appartement definitief te kopen, bieden wij u een koopovereenkomst aan voor ondertekening. U tekent ook direct voor de projectinrichting, zodat u maar met één partij een overeenkomst heeft. In deze overeenkomsten worden alle besproken zaken vastgelegd en door beide partijen schriftelijk bevestigd.

 Stappenplan van aankoop

Stap 6

De officiële overdracht vindt plaats bij de notaris. U ontvangt van de notaris een akte van levering en een nota van afrekening. Bij de overdracht dient u de kosten te voldoen op basis van de termijnen in de koopovereenkomst.

Stap 7

De strandappartementen worden in één bouwfase gerealiseerd. De bouw gaat van start zodra 70% van het aantal appartementen is verkocht.

Bekijk het aanbod van Soal Beach Resort: