Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Soal Beach Resort Vastgoed
Tweede woning kopen Nederland

Tweede woning kopen in Nederland

Open dagen Soal Beach Resort
Geniet u binnenkort van dit prachtige uitzicht?
 • Luxe appartementen als tweede woning
 • Gelegen aan het IJsselmeer
 • Waardevaste belegging

Beleef de ultieme vrijheid van een tweede woning

Zit u eraan te denken om een tweede woning te kopen in Nederland? Bij Soal Beach Resort bieden wij luxe appartementen aan op een unieke locatie aan het water, of het nu gaat om een investering of om persoonlijk gebruik. Deze unieke beleggingskans biedt u de mogelijkheid om een tweede woning te kopen in het prachtige Friesland. U kunt uw tweede huis kopen en verhuren of een tweede huis kopen voor eigen gebruik. Doordat de appartementen op ons resort zijn gelegen kunnen u en uw gasten altijd gebruik maken van de parkfaciliteiten en profiteert u als eigenaar ook nog van onze professionele verhuurorganisatie! Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden?

Een greep uit ons aanbod ⤵

 

Investeren in een woning in het prachtige Friesland

Een tweede huis kopen in Nederland is een slimme zet voor de toekomst, waarbij u niet alleen persoonlijk kunt genieten van de luxe appartementen, maar ook profiteert van een waardevaste investering. Bij Soal Beach Resort kunt u een geprognosticeerd nettorendement van ca. 5% verwachten, wat uw investering des te aantrekkelijker maakt. Soal Beach Resort is schitterend gelegen aan het IJsselmeer en bevindt zich op korte afstand van toeristische trekpleisters zoals het Jopie Huisman Museum, Alpaca World Friesland en het Eise Eisinga Planetarium.

Triple A locatie

Soal Beach Resort is schitterend gelegen aan het IJsselmeer en ligt op korte afstand van toeristische trekpleisters.

Uitstekende bouwkwaliteit

Het uitgangspunt is appartementen in het luxere segment met een hoog afwerkingsniveau dat past in de natuurrijke omgeving.

Duurzame materialen

Tijdens de bouw van Soal Beach Resort wordt er gebruik gemaakt van duurzame, onderhoudsvrije en gebruiksvriendelijke materialen. 

Tweede huis kopen op een vakantiepark

Wanneer u een tweede woning koopt bij Soal Beach Resort beschikt u over een luxe woning op een unieke locatie. Het resort ligt tussen het strand en de nog uit te breiden jachthaven, wat het perfect maakt voor watersporters en natuurliefhebbers! Naast uw tweede huis wordt er onder andere ook gebouwd aan een hotel met wellness, een boulevard met winkels, horeca met terrasjes en een supermarkt. Ook zorgen een zwembad en binnenspeeltuin ervoor dat de kinderen zich bij elk weertype kunnen vermaken. Soal Beach Resort is de perfecte uitvalsbasis om lekker te relaxen of de omgeving te verkennen. 

Waarom Soal Beach Resort?

 • Luxe en duurzame appartementen
 • Geprognosticeerd nettorendement van ca. 5%
 • Max. 12 weken per jaar eigen gebruik
 • Verhuur door een professionele organisatie
 • Volop watersportmogelijkheden

Een appartement als tweede huis kopen?

Luxe en comfortabele vakantieappartementen

De gloednieuwe appartementen zijn voorzien van ruime balkons en hebben daardoor een prachtig uitzicht over het water, ook de appartementen op de begane grond! Ook is het interieur van uw tweede huis helemaal afgestemd op buiten. De glazen schuifpui en grote ramen zorgen voor een zee aan licht. De eerlijke, duurzame materialen ademen de sfeer van de natuurlijke omgeving. En een extra voordeel van een tweede huis kopen? U kunt deze na verloop van tijd ook weer doorverkopen!

Ontdek Soal Beach Resort zelf ⤵

Ontvang direct onze brochure

Hier wordt de brochure heen gestuurd.
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Wat u kunt verachten

 • Ontdek de rendementsprognoses
 • Bekijk de diverse opties
 • Exclusieve modellen van de woningen
 • Maak kennis met onze organisatie
 • Onze missie en visie