Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Soal Beach Resort Vastgoed
Alternatief voor sparen

Alternatief voor sparen

Open dagen Soal Beach Resort
Geniet u binnenkort van dit prachtige uitzicht?
 • Alternatief voor sparen of beleggen
 • Investeer in luxe appartementen
 • Direct aan het IJsselmeer

Op zoek naar een alternatief voor sparen?

In de hedendaagse tijd wordt sparen of beleggen steeds populairder. Echter levert sparen niet altijd het gewenste resultaat op en kost het bij beleggen veel tijd om u erin te verdiepen. In uw zoektocht naar alternatieven voor sparen is recreatief vastgoed wellicht wat voor u.

Er zijn verschillende mogelijkheden om te investeren in recreatief vastgoed. Bij Soal Beach Resort kunt u investeren in luxe vakantie appartementen direct gelegen aan het IJsselmeer. Deze appartementen kunt u vervolgens laten verhuren door onze professionele verhuurorganisatie, maar ook kunt u 12 weken per jaar zelf gebruik maken van de woning. Wist u dat het geprognosticeerde nettorendement ca. 5% is? Dit maakt een vakantie appartement kopen een ideaal alternatief voor sparen.

Onze vakantie appartementen:

Wat gaat u doen met uw spaargeld?

Als u een alternatief zoekt voor sparen of beleggen kunt u terecht bij Soal Beach Resort. Ons resort ligt direct aan het water van het IJsselmeer in Friesland. Door deze toplocatie is ons park ideaal voor liefhebbers van watersport. U kunt als eigenaar van een vakantie appartement bij ons 12 weken per jaar gebruik maken van het appartement, waarvan 2 weken in een vakantieperiode. Daarnaast geniet u van ca. 5% nettorendement en hiervoor hoeft u niets te doen! Dat is pas zorgeloos investeren.

De resterende appartementen zijn¬†voorzien van een ruim balkon¬†met prachtig uitzicht op het IJsselmeer. Het interieur bestaat uit duurzame materialen in de sfeer van de natuurrijke¬†omgeving. De woningen zijn geschikt voor maximaal 6 personen en zijn aan te kopen vanaf ‚ā¨424.500,-. Benieuwd¬†naar de mogelijkheden om een appartement te kopen als alternatief voor sparen en beleggen?¬†Neem gerust¬†contact¬†met ons op.

Waarom Soal Beach Resort?

 • Investeren in luxe appartementen
 • Geprognosticeerd nettorendement van ca. 5%
 • 12 weken per jaar eigen gebruik
 • Verhuur door een professionele organisatie
 • Toplocatie aan het IJsselmeer

Soal Beach Resort 

Komende jaren wordt Soal Beach Resort verder ontwikkeld. Denk bijvoorbeeld aan de bouw van vakantiehuizen en faciliteiten zoals een haven, een beachclub en wellness faciliteiten. Hierdoor wordt uw alternatief voor sparen nog interessanter, niet alleen voor u, maar ook voor uw gasten. Wanneer u voor verhuur kiest dan wordt uw tweede huis verhuurd door onze eigen verhuurorganisatie. De verhuur en exploitatie van Soal Beach Resort staat bekend om haar full service, waardoor u helemaal ontzorgd wordt. Heeft u al interesse in dit alternatief van sparen? Maak dan een afspraak of lees meer over ons Resort.

Veelgestelde vragen

Wat zijn alternatieven voor sparen

Het investeren in een vakantiewoning is een aantrekkelijke en veelvoorkomend alternatief voor sparen. Bij Soal Beach Resort kan worden ge√Įnvesteerd in luxe appartementen direct aan het IJsselmeer voor een geprognosticeerd nettorendement van ca. 5%.

Wat is het voordeel van het kopen van een vakantiewoning?

Het voordeel van het kopen van een vakantiewoning als alternatief van sparen is dat het een zorgeloze investering is. U hoeft niet steeds bezig te zijn met inlezen van koersen én u kunt volledig ontspannen rendement genereren.

Ontvang direct onze brochure

Hier wordt de brochure heen gestuurd.
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Wat u kunt verwachten

 • Ontdek de rendementsprognoses
 • Bekijk de diverse opties
 • Exclusieve modellen van de woningen
 • Maak kennis met onze organisatie
 • Onze missie en visie