Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Soal Beach Resort Vastgoed
Alternatief voor sparen

Alternatief voor sparen

  • Investeren in 8-persoons appartementen
  • Aan het IJsselmeer in Friesland
  • Ideaal voor liefhebbers van watersport

Op zoek naar een alternatief voor sparen?

Weet u ook niet wat u met uw spaargeld moet doen nu de rente zo laag is? En bent u daarom op zoek naar een alternatief voor sparen? Bekijk dan eens de mogelijkheden om te investeren in recreatief vastgoed. Bij Soal Beach Resort kunt u namelijk investeren in vakantie appartementen. Deze appartementen kunt u vervolgens laten verhuren door onze professionele verhuurorganisatie, maar ook kunt u er 12 weken per jaar zelf gebruik maken van de woning. Wist u dat het geprognosticeerde nettorendement ca. 5% is? Dit maakt een vakantie appartement kopen een ideaal alternatief voor sparen.

Onze vakantie appartementen:

Wat gaat u doen met uw spaargeld?

Als u gaat investeren in een appartement dan kunt u terecht bij Soal Beach Resort. Ons resort ligt aan het water van het IJsselmeer in Friesland. Door deze unieke toplocatie is ons park ideaal voor liefhebbers van watersport. U mag als u een vakantie appartement koopt bij ons 12 weken per jaar gebruik maken van het appartement, waarvan 2 weken in een vakantieperiode. Uw appartement is voorzien van een ruim balkon met prachtig uitzicht op het IJsselmeer. Het interieur bestaat uit duurzame materialen in de sfeer van de natuurrijke omgeving. Benieuwd naar de mogelijkheden om een appartement te kopen als alternatief voor sparen? Neem gerust contact met ons op.

Waarom Soal Beach Resort?

  • Luxe en duurzame appartementen
  • Geprognosticeerd nettorendement van ca. 5%
  • 12 weken per jaar eigen gebruik
  • Verhuur door een professionele organisatie
  • Toplocatie aan het IJsselmeer
 
 

Soal Beach Resort 

Komende jaren wordt Soal Beach Resort verder ontwikkeld. Denk bijvoorbeeld aan de bouw van vakantiehuizen en faciliteiten zoals een haven, beachclub en wellness faciliteiten. Hierdoor wordt uw alternatief voor sparen nog interessanter, niet alleen voor u, maar ook voor uw gasten. Wanneer u voor verhuur kiest dan wordt uw tweede huis verhuurd door onze eigen verhuurorganisatie. De verhuur en exploitatie van Soal Beach Resort staat bekend om haar full service, waardoor u helemaal ontzorgd wordt. Heeft u al interesse in dit alternatief van sparen? Neem dan contact met ons op of vraag de brochure aan.

 
 
 

De kernwaarden van Soal Beach Resort:

 

Vrijheid

U heeft alle ruimte om te ontspannen en een zee aan mogelijkheden om optimaal te genieten van uw verblijf op Soal Beach Resort. En dat met een eindeloos uitzicht over het IJsselmeer.

 

Comfort

Voor levensgenieters is Soal Beach Resort een droomoord. Naast de luxe en complete accommodaties pal aan het IJsselmeer, kunt u genieten van voorzieningen van hoog niveau.

 

Dynamiek 

Verblijft u op Soal Beach Resort, dan verblijft u in de meest gevarieerde regio van Friesland. Het IJsselmeer bezeilen, fietsen door het landschap; het kan allemaal vanaf Soal Beach Resort.