Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Soal Beach Resort Vastgoed
Type G
Type G
Type G
Type G
Type G
Type G
Type G
Type G
Type G
Type G
Type G
Type G
Type G
Type G
Type G
Type G
Type G
Type G
Type G
Type G
Type G
Type G
Type G
Type G
Type G
Type G
Type G
Type G
Type G
Type G
Type G
Type G
Type G
Type G

Type G

 

Omschrijving

VERKOCHT

  • Luxe 8-persoons appartement op de eerste en tweede verdieping
  • Een nieuw project op een prachtige locatie aan het IJsselmeer
  • Gemiddeld 4,5% netto rendement incl. onderhoud

Het type G appartement is het grootste appartement beschikbaar en is gelegen op de eerste verdieping met een verbinding van een vaste trap naar de tweede verdieping. Dit appartement wordt gerealiseerd in het gebouw “Blazer”. Het is het enige 8-persoons appartement wat beschikt over vier slaapkamers, elk geschikt voor twee personen. 

Indeling 
Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers waarvan één met uitzicht over het water. De luxe badkamer met ligbad, inloopdouche en sauna is te bereiken vanuit de hal, het toilet is separaat. Wanneer je de ruime woonkamer betreedt, valt het uitzicht naar het IJsselmeer direct op. De woonkamer heeft een ruime open keuken welke is voorzien van alle gemakken en toegang geeft met een hefschuifpui tot het balkon. 

De overige twee slaapkamers zijn op de tweede verdieping gelegen waarvan één met toegang tot het eigen balkon én een opstelplaats voor een ligbad heeft. Op deze verdieping is een tweede badkamer met inloopdouche en toilet aanwezig. 

Binnen in jouw appartement of buiten op je eigen terras; elke dag kun je heerlijk genieten van een uitzicht dat nooit verveelt!

Soal Beach Resort
Op een van de mooiste locaties aan het IJsselmeer wordt de komende jaren in fases Soal Beach Resort gerealiseerd. De appartementen aan het strand zijn de eerste bouwfase die start in 2022. Hierna wordt verder gewerkt aan uitbreiding van o.a. de haven en de havenappartementen.

Verhuur en eigen gebruik
Voor een eigenaar op Soal Beach Resort is het mogelijk om 12 weken eigen gebruik op jaarbasis in te boeken, waarvan 2 weken in vakantieperioden. De verhuur is in handen van Monda vakantieparken, een organisatie die staat voor full service ontzorgen op het hoogste niveau van zowel eigenaren als vakantiegangers. Met een halve eeuw ervaring in de recreatiesector heeft Monda zich ontwikkeld tot een echte specialist. Voor deze verhuurorganisatie is persoonlijk contact één van de belangrijkste uitgangspunten. Mede dankzij Monda vakantieparken is jouw appartement een waardevolle investering met een stabiel rendement. Het geprognosticeerde netto rendement is 4,7%.

 

Kenmerken

StatusVerkocht
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers
4 slaapkamers
Aantal badkamers
2 badkamers
Voor aantal personen8
Bouwjaar2023
Woonoppervlakte143m2
Aantal personen
8 personen
Aantal parkeerplaatsen
Centrale parkeerplaats
Verdieping
Eerste en tweede verdieping
 

Vraagprijs

VERKOCHTVanafā‚¬ 712.500,-Excl. BTW
 

Plattegrond

GeĆÆnteresseerd in deze woning?


Plan vrijblijvend een bezichtiging of neem contact op met onze verkoopadviseurs!