Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Soal Beach Resort Vastgoed
Type E
Type E
Type E
Type E
Type E
Type E
Type E
Type E
Type E
Type E
Type E
Type E
Type E
Type E
Type E
Type E
Type E
Type E
Type E
Type E
Type E
Type E
Type E
Type E
Type E
Type E
Type E

Type E

 

Omschrijving

  • Luxe 6-persoons appartement op de begane grond met groot terras
  • Een nieuw project op een prachtige locatie aan het IJsselmeer
  • Interessant netto rendement incl. onderhoud

Het type E appartement is een tussenappartement welke wordt gerealiseerd op de begane grond in het gebouw “Blazer”. Het is een 6-persoons appartement met drie slaapkamers, elk geschikt voor twee personen.

Indeling
Twee van de drie slaapkamers hebben via een hefschuifpui toegang tot het terras met tuin en een geweldig uitzicht over het water. De luxe badkamer met ligbad, inloopdouche en sauna is ook te bereiken vanuit de hal, het toilet is separaat. Wanneer je de ruime woonkamer betreedt, valt het uitzicht naar het IJsselmeer direct op. De woonkamer heeft een ruime open keuken welke is voorzien van alle gemakken en toegang geeft tot het terras met tuin.

Binnen in jouw appartement of buiten op je eigen terras; elke dag kun je heerlijk genieten van een uitzicht dat nooit verveelt!

Soal Beach Resort
Op een van de mooiste locaties aan het IJsselmeer wordt de komende jaren in fases Soal Beach Resort gerealiseerd. De appartementen aan het strand zijn de eerste bouwfase die start in 2022. Hierna wordt verder gewerkt aan uitbreiding van o.a. de haven en de havenappartementen.

Verhuur en eigen gebruik
Voor een eigenaar op Soal Beach Resort is het mogelijk om 12 weken eigen gebruik op jaarbasis in te boeken, waarvan 2 weken in vakantieperioden. De verhuur is in handen van Monda vakantieparken, een organisatie die staat voor full service ontzorgen op het hoogste niveau van zowel eigenaren als vakantiegangers. Met een halve eeuw ervaring in de recreatiesector heeft Monda zich ontwikkeld tot een echte specialist. Voor deze verhuurorganisatie is persoonlijk contact één van de belangrijkste uitgangspunten. Mede dankzij Monda vakantieparken is jouw appartement een waardevolle investering met een stabiel rendement. Het geprognosticeerde netto rendement is 4,7%.

 

Kenmerken

StatusVerkocht
Geprognosticeerd rendementGeprognosticeerd netto rendement is 4,7%.
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Voor aantal personen6
Bouwjaar2023
Woonoppervlakte103m2
Huisnummer op parkE
Aantal personen
6 personen
Aantal parkeerplaatsen
Centrale parkeerplaats
Verdieping
Begane grond
 

Vraagprijs

AppartementVanafā‚¬ 470.000,-Excl. BTW
 

Plattegrond

GeĆÆnteresseerd in deze woning?


Plan vrijblijvend een bezichtiging of neem contact op met onze verkoopadviseurs!