Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Soal Beach Resort Vastgoed
Tweede huis kopen Nederland

Tweede huis kopen in Nederland

  • Luxe appartementen
  • Aan het IJsselmeer, Friesland
  • Waardevaste belegging

Tweede huis kopen in Nederland aan het water

Wilt u een tweede huis kopen in Nederland? Goed idee! Juist in deze tijd is (recreatie)vastgoed een interessante manier van beleggen. Onze appartementen in het luxere segment zijn een unieke beleggingskans. U kunt een tweede huis kopen voor verhuur of deels zelf gebruiken. Zo profiteert u van een aantrekkelijk netto rendement én kunt u zelf vakantie vieren op een heerlijke plek. Uw tweede huis is gelegen aan het IJsselmeer, in Fryslân. Vanuit uw appartement heeft u een prachtig uitzicht over het water. Kortom, een perfecte plek om te investeren in een tweede huis!

Een greep uit ons aanbod ⤵

Tweede woning kopen in het mooie Friesland

Een tweede woning kopen in het mooie Friesland is zeker een goed idee. Het bezit van een tweede huis is namelijk niet alleen een persoonlijke luxe, maar ook een slimme zet voor de toekomst. Wist u dat u een geprognoticeerd netto rendement van ca. 5% ontvangt? Een waardevaste investering dus! Soal Beach Resort is schitterend gelegen aan het IJsselmeer en bevindt zich op korte afstand van toeristische trekpleisters. De gloednieuwe appartementen zijn voorzien van ruime balkons en hebben daardoor een prachtig uitzicht over het water, ook de appartementen op de begane grond! Ook is het interieur van uw tweede huis helemaal afgestemd op buiten. De glazen schuifpui en grote ramen zorgen voor een zee aan licht. De eerlijke, duurzame materialen ademen de sfeer van de natuurlijke omgeving. En een extra voordeel van een tweede huis kopen in Nederland? U kunt het na verloop van tijd ook weer doorverkopen!

Triple A locatie

Soal Beach Resort is schitterend gelegen aan het IJsselmeer en op korte afstand van toeristische trekpleisters.

Uitstekende bouwkwaliteit

Het uitgangspunt is; appartementen in het luxere segment met een hoog afwerkingsniveau dat past in de natuurijke omgeving.

Duurzame materialen

Tijdens de bouw van Soal Beach Resort wordt er gebruik gemaakt van duurzame, onderhoudsvrije en gebruiksvriendelijke materialen. 

Een waardevaste investering: een tweede woning kopen

Wanneer u een tweede woning koopt bij Soal Beach Resort beschikt u over een luxe woning op een unieke locatie. Het resort ligt namelijk aan het IJsselmeer; tussen het strand en de nog uit te breiden jachthaven. Ideaal voor watersporters en natuurliefhebbers! Naast uw tweede huis wordt er onder andere ook gebouwd aan een hotel met wellness, een boulevard met winkels, horeca met terrasjes en een supermarkt. Ook zorgen een zwembad en binnenspeeltuin ervoor dat de kinderen zich bij elk weertype kunnen vermaken. Soal Beach Resort is de perfecte uitvalsbasis om lekker te relaxen of de omgeving te verkennen. 

Waarom Soal Beach Resort?

  • Luxe en duurzame appartementen
  • Geprognosticeerd netto rendement van ca. 5%
  • Max. 12 weken per jaar eigen gebruik
  • Verhuur door een professionele organisatie
  • Toplocatie aan het IJsselmeer

Hier vindt u Soal Beach Resort ⤵