Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Soal Beach Resort Vastgoed
Nieuwbouw recreatiewoning

Nieuwbouw recreatiewoning kopen in Friesland

 
  • Gelegen aan het IJsselmeer
  • Nieuwbouw vakantie appartementen
  • Voldoen aan de laatste BENG-eisen

Een nieuwbouw recreatiewoning aan het IJsselmeer

Bent u op zoek naar een nieuwbouw recreatiewoning in Friesland? In 2023 is de eerste fase van onze nieuwbouw recreatieproject succesvol opgeleverd. Hierbij zijn er 28 luxe appartementen gebouwd, verdeeld over drie gebouwen. De appartementen bevinden zich op Soal Beach Resort met een directe ligging aan het IJsselmeer, in de regio Zuidwest Friesland. Vanuit deze plek kunt u prachtige wandelingen en fietstochten maken, talloze watersporten beoefenen en de omliggende dorpen bezoeken als Workum, Makkum of Heeg. Kortom, dé gelegenheid om te investeren in een nieuwbouw recreatiewoning.

 
 

Bekijk hier¬†onze nieuwbouwwoningen ‚§Ķ

 
 

Nieuwbouw appartementen in Friesland

De nieuwbouw recreatiewoningen zijn geschikt voor 6 personen en hebben een uniek uitzicht over het IJsselmeer. De locatie van Soal Beach Resort is onder toeristen een populaire plek waardoor u kunt investeren met een aantrekkelijk rendement. Als koper van een appartement bij Soal Beach Resort doet u namelijk een waardevaste investering, die inkomsten uit verhuur oplevert. U kunt het appartement uiteraard ook een bepaalde tijd van het jaar zelf recreatief gebruiken. Op deze manier kunt u dubbel genieten van uw nieuwbouw vakantiewoning. Voor de verhuur en het onderhoud neemt onze professionele verhuurorganisatie graag het werk uit handen. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden?

 
 
 

Ontdek Soal Beach Resort in Workum

Soal Beach Resort, dé perfecte plek voor watersport- en natuurliefhebbers. Deze prachtige locatie, gelegen tussen het strand en de groeiende jachthaven, biedt een unieke kans om een nieuwbouw vakantiewoning te kopen. Geniet van de luxe appartementen aan de haven, evenals een in de toekomst te bouwen hotel met wellness, een boulevard met verschillende winkels, sfeervolle restaurants en een supermarkt. Voor de kinderen is er een zwembad en een binnenspeeltuin. Het resort kent nog meer faciliteiten zoals diverse sportvelden, een snackbar en de mogelijkheid tot het huren van een fiets. Voor meer gezellige terrassen en leuke winkels kunt u Workum, een van de Friese elfsteden, bezoeken. Vanuit Workum maakt u ook heerlijke fietstochten en wandelingen door de Friese natuur. Doordat er het gehele jaar genoeg te beleven is en in combinatie met deze populaire bestemming werken wij met een optimale bezettingsgraad.

 

Voordelen van Soal Beach Resort

  • Luxe en duurzame appartementen
  • Geprognosticeerd nettorendement van ca. 5%
  • Investeren in toekomstperspectief
  • Verhuur met mogelijkheid tot eigen gebruik
  • Unieke locatie aan het IJsselmeer
  • Diverse faciliteiten op het resort
  • Gelegen nabij Workum
 
 

Of neem contact met ons op

Nieuwbouw recreatiewoning voor de verhuur