Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Soal Beach Resort Vastgoed
nieuwbouw recreatiewoning friesland

Nieuwbouw woning kopen in Friesland

  • Gelegen aan het IJsselmeer
  • Perfecte locatie voor watersporters
  • Luxe en duurzame nieuwbouw

Nieuwbouw recreatiewoning in Friesland kopen

Bent u opzoek naar een nieuwbouw recreatiewoning in Friesland? Soal Beach Resort heeft een prachtig aanbod aan nieuwbouw appartementen en vakantiehuizen. De bouw van 28 appartementen (fase 1) is in 2022 van start gegaan. In 2023 zullen deze appartementen opgeleverd worden. De appartementen zijn verdeeld over drie gebouwen. Wanneer fase 1 klaar is begint Soal Beach Resort in een latere fase met het bouwen van nieuwbouw vakantiewoningen in Friesland. De appartementen en vakantiehuizen zijn gelegen op het mooie Soal Beach Resort en liggen direct aan het IJsselmeer, in de regio Zuidwest Friesland Kortom, een perfect plek om te investeren in een nieuwbouw recreatiewoning in Friesland. 

 
 

Bekijk hier een greep van ons aanbod ‚§Ķ

3 Objecten
 
 

Nieuwbouw appartementen in Friesland

De komende tijd is Soal Beach Resort druk bezig met het bouwen van nieuwbouw appartementen aan het IJsselmeer. Het vakantiepark is gelegen in het Friese plaatsje Workum. Het is een perfecte plek om een luxe vakantie appartement te kopen aan het water. Als koper van een appartement bij Soal Beach Resort doet u een waardevaste investering, die inkomsten uit verhuur oplevert. U kunt het appartement uiteraard ook een bepaalde tijd van het jaar zelf gebruiken. De nieuwbouw recreatiewoningen in Friesland zijn daarnaast ook zeer waardevol. Dit heeft vooral te maken met de prachtige locatie. Het resort is gelegen in de natuur, is perfect voor wandel-, fiets- en watersportliefhebbers. Een drankje doen in het gezellige stadscentrum behoort ook tot één van de mogelijkheden. 

 
 

Soal Beach Resort in Workum

Als u een echte natuur- en watersportliefhebber bent is Soal Beach Resort een perfect locatie om een nieuwbouw appartement te kopen. Het is een prachtige locatie tussen het strand en de jachthaven die nog uitgebreid wordt. Er worden appartementen aan het strand en de haven gebouwd, maar er komt ook een hotel met wellness, een boulevard met winkels, horca met terrassen en een supermarkt. Voor de kinderen is er een zwembad en een binnenspeeltuin. Het resort kent nog meer faciliteiten zoals diverse sportvelden, een snackbar en u kunt er fietsen huren. Uw nieuwbouw recreatiewoning ligt nabij Workum. Dit is een prachtig stadje met gezellige terassen, restaurants, leuke winkels, een karakteristiek centrum, jachthavens en het ligt aan het strand van het IJsselmeer. Workum is tevens ook één van de Friese elfsteden. Vanuit Workum kunt u ook heerlijke wandel- en fietsroutes maken. Kortom, Soal Beach Resort is de ideale locatie voor een nieuwbouw appartement in Friesland!

 

Voordelen van Soal Beach Resort

  • Luxe en duurzame appartementen
  • Geprognosticeerd netto rendement van ca. 5%
  • Verhuur met mogelijkheid tot eigen gebruik
  • Diverse faciliteiten op het resort
  • Unieke locatie aan het IJsselmeer
  • Gelegen nabij Workum