Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Soal Beach Resort Vastgoed
Huisje kopen vakantiepark

Appartement op een vakantiepark kopen

Plan een afspraak
Geniet u binnenkort van dit prachtige uitzicht?
 • Luxe en comfortabele vakantie appartementen
 • (Online) marketing wordt voor u verzorgd

Huisje kopen op vakantiepark: ontdek de vele mogelijkheden

Bent u op zoek naar een huisje op een vakantiepark? Bij Soal Beach Resorts bieden wij luxe en comfortabele 4 tot 6-persoons vakantie appartementen aan. Eén van de voordelen van een huisje op een vakantiepark is dat u en uw gasten gebruiken kunnen maken van alle faciliteiten. Waarom een appartement in plaats van een huisje? U betaalt gemiddeld minder stookkosten omdat u minder warmte verliest naar boven en naar beneden. Ook betaalt u minder onroerendezaakbelasting en worden de onderhoudskosten gedeeld met de andere woningen. Ons appartementencomplex is voorzien van een lift en daarmee ook uitermate geschikt voor mensen die minder te been zijn. Wilt u weten welke voordelen er nog meer zijn?

Ontdek de woningen op ons vakantiepark:

Meer voordelen van een huisje op een vakantiepark

Een huisje op een vakantiepark kopen brengt veel voordelen met zich mee. Zo kunnen u en uw gasten gebruik maken van de faciliteiten van het nieuwbouw vakantiepark, zoals onze fietsverhuur, supermarkt, sportveld, havenrestaurant en nog veel meer! U kunt kiezen of u zelf van het huisje gaat genieten of dat u jarenlang financieel plezier heeft van de verhuur. Een combinatie is uiteraard ook mogelijk! De vakantie appartementen zijn makkelijker te verhuren omdat onze verhuurorganisatie u graag het werk uit handen neemt. Zo wordt het beheer en onderhoud voor u verzorgd en zorgt ons marketingteam voor een hoge bezettingsgraad. 

  Maak gebruik van de parkfaciliteiten
  Eigen gebruik of (gedeeltelijke) verhuur
  Onze verhuurorganisatie verzorgt onderhoud en beheer
  (Online) marketing tools voor optimale bezettingsgraad

Investeren bij Soal Beach Resort

Bij Soal Beach Resort kunt u kiezen of u het vakantie appartement zelf gebruikt om te ontspannen of dat u de woning beschikbaar stelt voor (gedeeltelijke) verhuur. Als u het huisje op ons vakantiepark beschikbaar stelt voor verhuur dan is het geprognosticeerde netto rendement circa 5%! Wij zorgen voor een optimale bezettingsgraad door middel van onze (online) marketingtools. Ons vakantiepark is gelegen op een Triple A locatie en de appartementen hebben een hoog afwerkingsniveau waarbij er gebruik is gemaakt van duurzame materialen. 

Bekijk ons stappenplan of lees meer over onze verhuurorganisatie:

Ontvang direct onze brochure

Hier wordt de brochure heen gestuurd.
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Wat u kunt verwachten

 • Ontdek de rendementsprognoses
 • Bekijk de diverse opties
 • Exclusieve modellen van de woningen
 • Maak kennis met onze organisatie
 • Onze missie en visie